Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
»

Spar tid og penge..

Overtidsbetaling, for meget eller for lidt personale, ineffektivitet i produktionen, fejl i lønudbetalingen...betydelige omkostninger som alle kan være skjulte.

Undersøgelser har vist at der både er tid at spare, og penge at tjene, ved at effektivisere og automatisere registreringen af arbejdstiden i virksomheden. Se på de nedenstående gennemsnitlige omkostninger, der kan spares ved at indføre et tidsregistreringssystem fra Dantid.

(I følge Danmarks Statistik var den gennemsnitlige timeløn i 2010 kr. 232. I nedenstående beregninger er der regnet med en timeløn på kr. 150)

 

Nøjagtighed: Et gennemsnitligt tal på omkring 1 time pr. uge kan gå tabt i, for lange pauser, mødt for sent, gået for tidlig, ryge pauser, osv. En ca. besparelse på kr. 6.600 pr. medarbejder pr. år.

Fejl i løn: Mellem 0,5 % og 5 % af lønsummen er behæftet med fejl som kunne elimineres med et mere effektivt system. En ca. besparelse (ved 1 %) på kr. 2.900 pr. medarbejder pr. år.

Administration: Man bruger typisk fra 5 - 10 minutter pr. medarbejder pr. uge ved manuel gennemgang af medarbejdernes arbejdstid. Dette kan reduceres væsentlig med en automatisk udregning ved brug af en Dantid løsning. En ca. besparelse på kr. 1.400 pr. medarbejder pr. år.

Afrunding af timesedler: Det er naturligt, at folk afrunder deres timer når timesedlerne udfyldes manuelt. Med elektronisk tidsregistrering undgås dette problem. Hvis blot 7,5 minut bliver rundet op hver dag, kan det koste virksomheden omkring kr. 4.100 pr. medarbejder pr. år.

Fravær: 40 % af medarbejderne ville "tænke sig om en ekstra gang”, hvis de vidste, at deres tilstedeværelse blev vist / overvåget. Hvor mange sygedage betaler din virksomhed for? Et gennemsnitligt ubegrundet fravær på 6 dage vil betyde et tab på omkring kr. 6.600 pr. medarbejder pr. år.

Jobregistrering: Manuel registrering af tid på ordre og projekter koster produktionsvirksomheder mange timer på årsbasis. Fordelen ved elektronisk tidsregistrering er her åbenlys. Dantids projekt- og jobregistreringsmodul holder styr på tiden, både på ordre og projekter.

Med udgangspunkt i ovenstående tal er et tidsregistreringssystem hurtigt tjent hjem. Alle virksomheder har forskellige krav til en tidsregistreringsløsning. Uanset hvad dit behov måtte være - kan en Dantid løsning, med både komme/gå, projekt- og jobregistreringsmodul, løse opgaven.

Tidsregistrering Jobregistrering Projektregistrering Stempelure

 Brug vores erfaring når du skal vælge tidsregistrering - få den rigtige løsning fra starten.

  


 Send os en kort besked på eller udfyld formular og vi kontakter dig hurtigt.

Kontakt os
på mail Eller ring på

3677 3822

  

Prøv erstatningen for det traditionelle stempelur >>>
 

  

     
Slip for de løbende udgifter til stempelkort og farvebånd. Stempelur til tidsregistrering med fingerlæser - eller chiplæser. Læs mere...
 
 

Med en mobil løsning kan du registrere "her og nu" på mobile medarbejdere.


Tidsregistrering
 
  
 
 
 
 Support - Tidsregistrering
 

Copyright © Dansk Tidskontrol A/S - All Rights Reserved.

CMS, SEO & SEM by Media2 Online.