Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
»
GRATIS Jobregistrering ved køb af vores tidsregistreringssystem


Tidsregistrering - ASTROW

Tidsregistrering skal være problemfrit og foregå hurtigt og nemt.

Det klarer ASTROW med garanti.

Astrow er et fuldt dækkende komme/gå system til tidsregistrering, flekstid og fraværsregistrering. Gennemskuelig og let anvendelig er nøgleordene når tidsregistrering i ASTROW skal beskrives. Systemet kan betjenes af brugere uden at man først skal igennem en langvarig uddannelsesproces.

ASTROW indeholder løsning til både flekstid, fast tid og komme-/gå. Ferie- og fraværsregnskab kan håndteres på flere konti, med fuld historik. Mulighed for registrering af tid i kostcenter.

 

Tidsregistrering - Mødeoversigt
Nem og overskuelig månedsoversigt for både enkelte medarbejdere samt grupper og afdelinger. Valgfri information om visning af komme - gå tider samt forskellige opsummerede konti som fleks eller overtid. (Klik evt. på billede for større format).
Flekstid - ASTROW

 

Tidsregistrering - ASTROW

Tidsregistrering - Årsoversigter

Grafisk oversigt over årets fravær i valgt farvekombination eller dagsprogrammer på de enkelte datoer. (Klik evt. på billede for større format).

 

Receptionsmodul

Smart receptions/meddelelse modul, med mulighed for både at se komme/gå tidspunkt, samt tekst editeret fraværsårsag eller anden meddelelse efter eget valg. Lampetableau med 4 forskellige farver for fravær og tilstedeværelse. (Klik evt. på billede for større format).

Komme/gå - ASTROW

 

Tidsregistrering - Terminaler

Til ASTROW leveres registreringsterminal - iT- 30, hvor der kan benyttes forskellige typer af medier til tidsregistrering. Magnetkort, berøringsfrie TAG's eller med fingergenkendelses læser. iT 30 installeres i virksomhedens TCP/IP baserede netværk.

 

Tidsregistrering via Web eller PC

ASTROW kan tilbyde tidsregistrering i browser direkte fra medarbejderens PC.

 

Tidsregistrering i ASTROW er simpelt, hurtigt og nemt.

Kontakt os i dag på telefon 3677 3822.

Eller send os en på mail

Brug vores erfaring til at vælge den optimale tidsregisteringsløsning.

  

Kontakt

3677 3822

Support - Tidsregistrering

Online support

Prøv erstatningen for det traditionelle stempelur - slip for de løbende udgifter til stempelkort og farvebånd. Stempelur til tidsregistrering med fingerlæser - eller chiplæser. Læs mere...

Gratis Jobregistrering
ved køb af vores tidsregistreringssystem.
Læs mere...Med en mobil løsning kan du registrere "her og nu" på mobile medarbejdere.
Nyhed

SLS integration i WinTid.

WinTid kan nu udvides med et nyt modul der kan aflevere alle typer fravær til SLS. Integrationen anvender de webservices som SLS stiller til rådighed.

Kontakt os hvis I er interesserede i at høre mere om de nye muligheder.


Spar tid og penge
Overtidsbetaling, for meget eller for lidt personale, ineffektivitet i produktionen, fejl i lønudbetalingen... betydelige omkostninger som alle kan være skjulte... Læs mere...
Copyright © Dansk Tidskontrol A/S - All Rights Reserved.

CMS, SEO & SEM by Media2 Online.